AAARGH

[ Homepage AAARGH ] [ français ] [ english ] [ deutsch ]


ROMÂNESC

 

AFACEREA PROFESOR GEORGES PISCOCI DANESCU
DELICT POLITIC SAU CRIMA
. DE GÂNDIRE


NOUTATE
(12 / 2009)

 

Roger GARAUDY

Miturile fondatoare ale politicii israeliene
< pdf > 113 p., 60,2M, Traducere din limba franceza de Alexandru Popescu, editura Alma Tip, Tiparul executat cu Oradea, 1998. Trad. des "Mythes fondateurs de la politique israélienne".

Ce s-a intamplat, de fapt? La 4 aprilie 1996, cartea filosofului francez Roger Garaudy, Miturile Fondatoare ale Politicii Israeliene, primul samizdat din Istoria Occidentului, este pus la vanzare la Libraria Romaneasca din Paris, singura librarie din Franta care accepta sa o depoziteze. Fidel principiului sau de a se impotrivi gandirii unice si terorismului intelectual, asa cum a facut-o si in anii negri ai dictaturii lui Ceausescu, George Piscoci Danescu si-a asumat de data aceasta un risc enorm, care avea sa devina in cele din urma fatal fondatorului editurii si Librariei Antitotalitare din Paris. Numai intre 1 iulie 1996 si 15 februarie 1998, libraria a fost tinta a douasprezece atentate si agresiuni ramase nepedepsite de organele politienesti din Paris. In ziua de 16 iulie 1996, un comando sionist ataca pentru prima data La Librairie du Savoir, insa proprietarul acesteia scapa cu o fractura craniana si diverse contuzii. Localul editurii si librariei este devastat si cateva mii de volume sunt distruse. (Gabriel Stanescu)

 

Dr. Theodor USCA

Consideratii iconoclaste per marginea arianismului, iudaismului
si anti-iudaismului

< pdf > 39 p. 500K

Care sunt elementele caracteristice ale weltanschauungului iudeo-semit ? Tendinta vulgar materiala si senzualista, din punctul nostru de vedere, este vizibila pe oricare aproape dintre paginile Vechiului Testament. Intre pornografia rabinica sacra a Vechiului Testament si cea de bordel savant, cu vitrina "stiintifica", a psihanalizei, gasim multe din ceea ce a produs mai "Bun" spiritul semito-iudaic, despre care putem spune ca distruge, batjocoreste si degradeaza sinteza ariana armonioasa dintre barbatie si spiritualitate. Iudeo-somitii se caracterizeaza printr-un buchet de tendinte: vulgaritate, materialitate, senzualitate, brutalitate, cruzime, barbarie, sete de sânge toate împinse dincolo de limitele firescului.

 

George PISCOCI-DANESCU

Ce este Revizionismul Istoric ?
<pdf> 52 p. 650K

Atitudinea comuna tuturor datatorilor de lectii, de legi, datini si ordonante guvernamentale de urgenta vizeaza prezervarea, prelungirea si permanentizarea monstruoasei minciuni instituita planetar de nedemnii câstigatori ai ultimului Razboi mondial : minciuna politicii de exterminare a jidanilor în Europa anilor treizeci si patruzeci, minciuna exterminarii
acestora în lagarele de concentrare naziste, minciuna camerelor de gazare, minciuna slabiciunii nefiresti a lui Dumnezeu pentru un popor certat cu dumnezeirea
.

 

Dr. Nicolae C. PAULESCU (1869-1931)
(le médecin qui a découvert l'insuline en 1921)

Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul si Francmasoneria
<pdf> 114 p. 1M.

Paulescu n'aura jamais de reconnaissance internationale de son vivant, malgré ses travaux de pionnier dans la découverte de l'insuline. Ses idées antisémites et antimaçonniques, vivement critiquées, ne jouent pas en sa faveur pour une reconnaissance de ses mérites sur le plan médical. L' inauguration de son buste, prévue le 27 août 2003 à l'hopital Hôtel-Dieu à Paris a été annulé[e] suite à la protestation d'organisations juives (Le Monde, 26 août 2003).
Il a été une des figures de l'activisme antisémite dans la Roumanie de l'entre deux guerres, a écrit des pamphlets édités au niveau national dans les années 1920 et a fondé en 1923 la Ligue nationale de défense chrétienne. Après une scission en 1927, ce parti antisémite donne naissance à la Garde de fer qui accédera au pouvoir en 1938 et promulguera une législation antisémite. (wikipedia, en français) En 1969, suite à une campagne internationale de rétablissement de la vérité, démarrée par le physiologiste écossais Ian Murray, le Comité Nobel reconnaît les mérites et la priorité de Nicolae Paulescu dans la découverte du traitement du diabète.

Comitetul de vigilenta si initiativa pentru
libertate si ordine publica

Delict politic sau crima de gândire ?
<pdf> 2 p. 50K.

Une procédure longue et confuse s'est développée en Roumanie contre l'ancien libraire parisien, à l'enseigne de la pensée anti-totalitaire, George Piscoci-Danesco. Les autorités judiciaires n'ont pas trouvé, en deux ans, de véritable motif d'inculpation. C'est peut-être finalement la loi roumaine liberticide, instaurée sous la forte pression des lobby juifs américain, Wiesel en tête, qui risque de se retrouver devant la tribunal constitutionnel.

Profesorul-doctor Georges Piscoci-Danescu, editor-librar, traducator, publicist, scriitor, filosof, dizident expulzat de regimul comunist in urma cu peste 25 de ani este personajul central al unui controversat dosar penal, de pe agenda Parchetului Oradea. Lui Piscoci-Danescu i se imputa un « Delict politic sau Crima de Gândire », din care Parchetul Oradea se chinuie sa inventeze un delict de drept comun.


Uite cine acuza poporul roman de "genocid" fata
de populatia evreiasca din Romania in timpul celui de-al doilea razboi mondial!

<pdf>, 5 p. en moldave-roumain. 150 K. Du Journal de Chisinau (ex-Kichinev, cap. Moldavie)

 

Robert FAURISSON

Victoriile revizionismului
CONFERINTA REVIZIONISTA INTERNATIONAL
TEHERAN 2006 <pdf> 1M 34 p.

In zilele de 11 si 12 decembrie 2006, capitala Iranului a gazduit o important a Conferinta stiintifica internationala consacrata studiului critic al asa numitului holocaust. Conferinta a reunit istorici oficiali i neoficiali, cercetatori stiintifici, universitari, ziaristi, politicieni si alti specialisti ce se considera "revizionisti". Revizionismul nu este o ideologie, nici o religie sau doctrina filosofica, ci o metoda critica de cercetare, aplicabil în orice domeniu al cunoasterii. Consacrat problematicei holocaustice, Conferinta de la Teheran a reunit personalitati din 34 de tari ale lumii, printre care numerosi profesori universitari, ziaristi, cercetatori stiintifici, între care fostul profesor de la Sorbona i de la Universitatea din Lyon (II), temutul de unii si adoratul de altii Robert Faurisson, figura cea mai proeminent printre revizionistii contemporani.

 

Jürgen GRAF

Autopsia Holocostolui
<pdf> 187 p. 2,9 M.

 

Paul GOMA

Saptamana rosie / 28 iunie - 3 iulie 1940 sau Basarabia si evreii
<pdf> 2,7 M, Bucuresti 2004 204 p.

În 2002, Paul Goma a scris eseul Saptamâna rosie 28 iunie - 3 iulie sau Basarabia si Evreii. În lucrare, autorul prezentat atrocitatile comise de populatia neromâna (printre care si evrei) în timpul retragerii trupelor si administratiei române din Basarabia si Bucovina, de dupa ultimatumurile sovietice din iunie 1940. Explicatia autorului pentru fermitatea cu care regimul antonescian îi pedepsise pe evrei, dupa 22 iunie 1941, consta în razbunarea pentru faptele reprobabile din anul precedent. Totodata, Goma militeaza pentru asumarea responsabilitatii evreilor pentru crimele comise contra românilor, si este contra distorsionarii istoriei în vederea instituirii unui mit exclusiv al genocidului doar contra evreilor în scopuri politice (de dominatie), economice (extorcare de fonduri) si de culpabilizare a tuturor celorlalte natiuni ne-evreiesti, fara o analiza critica a propriilor actiuni criminale antiromânesti (si în general anti-goim), sustinute sau aprobate de cvasi-totalitatea cercurilor evreiesti.
Între anii 2002 si 2005, eseul a cunoscut numeroase variante. Prima editie tiparita a aparut la "Editura Museum" din Chisinau (2003), cea de-a doua la "Criterion Publishing House", Bucuresti (2003), iar cea de-a treia la "Editura Vremea", Bucuresti (2004).

 

Paul RASSINIER

M I N C I U N A L U I U L I S E

Traducere si adaptare din francezà Daniel Dimitriu

 

II. EXPERIENTA ALTORA

 

James BACQUE

Morti din diverse motive
<pdf> version roumaine traduite de la version française, 291 p. 14,9 M

Acest volum reprezenta traducerea cartii publicata la Toronto, Canada (1989) sub titlul Other Losses, de catre Editura Stoddart Publishing Co. O prima traducere, in franceza, a vazut lumina zilei la Editura Sand din Paris, in 1990. Totusi aceasta carte nu a fost niciodata distribuita normal in Franta, tara in care comercializarea ei este interzisa de mai multi ani.

 

AAARGH : DESPRE CE ESTE VORBA ? (1996)

 

 

Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

DECIZIA-CADRU 2008/913/JAI A CONSILIULUI
din 28 noiembrie 2008 privind combaterea anumitor forme si expresii ale rasismului si xenofobiei prin intermediul dreptului penal

 

11 Septembrie 2001 : Cacialma teroristä sub bagheta CIA?

Cercetare criticä retrospectiva de Armin Risi
<pdf> 250 K 13 p.

La 11 septembrie 2001, în urma atentatelor "teroriste" care au zguduit lumea, oficialii americani, în frunte cu presedintele George Bush Jr. au anuntat dupa numai câteva ore, ca acestea sunt rezultatul unui complot orchestrat de terorismul islamic. Din chiar primele zile dupa prabusirea celor doua turnuri s-au facut auzite voci care nu contestau existenta complotului ci numai pe aceea a responsabililor lui. Prestigiosi cercetatori independenti si demni de crezare au subliniat numeroase si grave obiectiuni la teza oficiala. In lumea întreaga si mai ales în chiar Statele Unite s-au constituit numeroase grupuri de studiu a celor petrecute, cu scopul de a informa opinia publica prin articole, carti, prin Internet. Articolul ce urmeaza rezuma principalele concluzii ale cercetarilor stiintifice si studiului aprofundat al atentatelor de acum cinci ani, din America.

 

Marta PETREU

Laignel-Lavastine : metoda "franceza"

22, revista Grupului Pentru Dialog Social; iul. 2002, 8 p.
Sur l'ouvrage de cette pétasse, inspectrice du politiquement correct à titre rétrospectif, intitulé Cioran, Eliade, Ionesco, L'Oubli du fascisme (PUF)

 

 

 

 

 

 

 

 


Dieser Text ist -- ohne kommerzielles Interesse - vom InternationalenSekretariat der Vereinigung der langjährigen Liebhaber von Kriegs- und Holokaust-Erzählungen (AAARGH) zu reinen Lehrzwecken ins Netz gesetztworden; er soll zu weiterer Forschung anregen und eine maßvolle Verwendungfinden.
Einen Text ins Netz zu stellen, ist, als ob man ein Dokument in das Regaleiner öffentlichen Bibliothek stellt. Das kostet uns etwas Zeit und Geld. Wir denken, daß der freiwillige Leser seinen Nutzen hat und gehen davon aus,daß er zu eigenen Gedanken fähig ist. Ein Leser, der im Internet auf die Suche nach einem Dokument geht, tut dies immer auf eigene Gefahr. Der Verfasser ist für die hier anderen verfügbaren Texten natürlich nicht verantwortlich. Mit Rücksicht auf Gesetze, die in bestimmten Ländern (Deutschland,Frankreich, Israel, Schweiz, Kanada und anderen) eine besondere Zensureinführen, erfragen wir die in diesen Ländern lebenden Autoren nicht um ihre Einwilligung, denn sie haben für eine Einwilligung nicht die Freiheit.

Wir unterstellen uns dem Schutz von Artikel 19 der Erklärung der Menschenrechte, der bestimmt:
ARTIKEL 19 der Menschenrechte: <Jederman hat das Recht auf Freiheit der Meinung und der Meinungsäußerung; dieses Recht umfaßt die unbehinderte Meinungsfreiheit und die Freiheit, ohne Rücksicht auf Staatsgrenzen Informationen und Gedankengut durch Mittel jeder Art sich zu beschaffen, zu empfangen und weiterzugeben.>Vereinigten Nationen, 10 Dezember 1948

aaarghinternational at hotmail.com